LLoguer de castells inflables

LLoguer de castells inflables

La nostra empresa és especialista en tota classe de lloguer de castells inflables. Tenim una gran varietat de castells inflables en estoc per a qualsevol edat


de diferents mides i per a qualsevol esdeveniment que hagis d’organitzar, com pot ser aniversaris, bodes, comunions o qualsevol esdeveniment familiar. Posam a la vostra disposició per a festes d’aniversari infantils, comunions, festes infantils de qualsevol tipus o per esdeveniments on volgueu una diversió total.

Especialistes per a llogar castells inflables per a tot tipus de festes d’aniversari infantils.

LLoguer de castells inflablesTenim múltiples variants i tipologies d’inflables segons el tipus de festa infantil, festa d’aniversari. Podràs escollir entre castells inflables terrestres, aquàtics i inflables per a activitats esportives, amb tobogan, amb plataforma…Sempre segons les teves necessitats.

Tenim totes les opcions de castells inflables, ja siguin terrestres o aquàtics. Visita la nostre web

Com a exemples, oferim el lloguer de castells infllables de personatges d’animació com Mickey i Mini, fornite, Rayo Mc Queen o Bob Esponja, frozen, lady bug…
Posam a la vostra disposició per a festes d’aniversari infantils, comunions, festes infantils de qualsevol tipus o per esdeveniments on volgueu una diversió total.


En aquesta secció de la nostra web de podràs triar inflables infantils amb diverses temàtiques i mesures. Aquesta gamma de castells són molt polivalents per a instal·lar en qualsevol entorn tant interior com exterior: parcs, jardins, places, pavellons esportius, carrers…, ja que podem trobar mides de tota mena.

Tots els inflables Airfull compleixen la normativa UNE-EN 14.960:2014

Contacta amb nosaltres!